Nieuws

Zoek je een mooi verblijf op Ameland?

Zoals bijvoorbeeld eco-camping ‘Tussen Wad en Strand’. Een volledig zelfvoorzienende camping in Ballum, op het smalste stuk van Ameland. Dus altijd vlakbij het wad, strand en het bos! Naast de 20 kampeerplaatsen (twee met privé sanitair), worden er ook lodges en een pipowagen verhuurd. Het is een kleine rustige camping, gericht op rustzoekers en natuurliefhebbers. Huisdieren zijn toegestaan op deze gezellige plek tussen wad en strand. De camping wordt beheerd door de ouders van schipper Richard.

Ben je met z’n tweeën of een gezin en zoek je iets meer luxe, dan kun je ook 1 van de appartementen van ‘De Witte Brugh’ huren. Deze zijn helemaal nieuw gebouwd in een voormalige boerderij (uit 1850), gelegen aan de rand van het dorp Buren. Ieder van de acht verblijven heeft een unieke inrichting en is geschikt voor maximaal 4 personen. Een perfect startpunt voor een lekkere wandeling of mooie fietstocht. De appartementen zijn te huren via de zus van Richard Kiewied.

Op zoek naar iets ruimers, bijvoorbeeld voor twee gezinnen of een grote familie, dan is de 8-persoons bungalow ‘Rust & Ruimte’ zeer geschikt. Deze prachtige en ruim ingerichte accommodatie staat net buiten Ballum. Er zijn vier slaapkamers, een luxe badkamer, een prachtige landelijke keuken en een mooie open huiskamer waar je lekker tot rust komt bij de houtkachel. Met mooi weer kun je heerlijk vertoeven in de ruime tuin of relaxen op de veranda.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op deze websites: